Blanka ce ipak sudjelovati na SP

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašic na današnjoj je konferenciji za novinare placuci izvjestila da ce unatoc ozljedi mišica odrazne noge, koja je utvrdena nedavnom magnetnom rezonancom, sudjelovati na Svjetskom atletskom prvenstvu koje ce se održati od 27. kolovoza do 4. rujna ove godine u Deaguu u Južnoj Koreji.

"Idem na svjetsko prvenstvo i dat cu sve od sebe jer ne može biti teže nego što je bilo", rekla je Blanka placuci, te dodala: "Dok mogu hodati skakat cu".

Potvrdila je da je prvobitno sa svojim strucnim timom donijela odluku da nece putovati u Južnu Koreju, te da je s tom odlukom živjela 12 sati, a onda je promijenila mišljenje. "Mnogo je razloga da ne putujem na svjetsko prvenstvo, a postoji samo jedan razlog da idem, a to je da ja jednostavno ne mogu živjeti sa sobom da moje suparnice tamo skacu, a ja ne," kazala je Blanka.

"Ne mogu biti sa strane. Ako nije puklo (mišic) na treningu prije sedam dana kada me jako boljelo, onda nece ni sada, malo me boli i jutros, ali ja cu nastupiti na svjetskom prvenstvu ako se ne dogodi ono najgore", kazala je Blanka, otkrivši da je bolove pocela osjecati još sredinom ove sezone.

Rekla je da joj trenutacno glavni cilj odraditi treninge u Splitu prije odlaska u Južnu Koreju u iducu srijedu, a zatim se prilagoditi vremenskoj razlici te pokušati izboriti u finale. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter