Blake Carrington stigao u grad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ljeto je pomalo sramežljivo pokucalo na vrata i konacno otjeralo polukišno hocu-necu vrijeme, a modno uspavani Puležani i Puležanke još uvijek nisu stigli izvaditi svoje vesele, šarene krpice iz naftalina. Pulska špica ovaj je tjedan nudila red cizmica, red kišobrana, red golih pupkova, a tu i tamo kadar bi garnirala pokoja neizostavna gradska faca.

Pulsku monotoniju razbijala je i pokoja turistkinja u ružicastom, razgoliceni curetak ili sveti Nikola koji je došao i u ovaj sparan cas da zaštiti djecicu, pomorce, ribare i mnoge druge naše drage sugradane.

Vjerovali ili ne, u naš mali grad drito iz Merike stigao je i Blake Carrington i njegova za naš ukus pomalo cendrava supruga Krystle, pardon, njihova reinkarnacija. Modni ukus, namjerno ili ne, pokazao je muški spol, uvjerivši nas da se u modu vratila niz godina omrznuta karirana košulja. Modno grozomorne osamdesete, uz poneki suvremeni touch, savršeno su sjele u cyber 2012. Pridodamo li tomu pokoji komad iz neke druge vremenske dimenzije, eto recepta za savršen stil! (M. VERMEZOVIC IVANOVIC snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter