Blagojević upitan protiv Lokomotive

Slavka Blagojevića 'napala' je angina (M. ANGELINI/arhiva)
Slavka Blagojevića 'napala' je angina (M. ANGELINI/arhiva)

Nakon domaćeg poraza od Dinama i gostujuće pobjede nad Hrvatskim dragovoljcem, pred nogometašima Istre 1961 još je jedan zagrebački suparnik. U subotu na "Drosinu" s početkom u 15 sati, u sklopu 22. kola Prve HNL, stiže Lokomotiva.

Suparnik na čiji spomen mnogim navijačima "zeleno-žutih" padne mrak na oči. Najmanje zbog samih igrača zagrebačkog sastava. To je ujedno i suparnik protiv kojeg Puljani pred svojim navijačima vrlo teško osvajaju bodove.

U zadnju tri ogleda osvojili su tek dva boda, a ove su sezone igrači Tomislava Ivkovića slavili u oba susreta s identičnih 2:1. No, trener Istre 1961 Igor Pamić bio je dobro raspoložen uoči subotnjeg susreta, bez obzira na najnovije zdravstvene probleme koji prijete da mu iz subotnjeg sastava izbace Slavka Blagojevića.

- Ovoga sam puta već u srijedu složio sastav u glavi i planirao otvoriti susret s trojicom centralnih veznih igrača, Batarelom, Blagojevićem i Obšivačem, koji su u odličnoj formi.

Sad kad su mi javili da Blagojević ima gnojnu anginu i da mu je nastup upitan, morat ću promijeniti i postavu i raspored na terenu. Ako Blagojević ne bude spreman, morat ću odvagnuti hoćemo li krenuti u 3-5-2 rasporedu ili ostati s četvoricom u zadnjoj liniji.

U prvom slučaju bi na desnom boku zaigrao Havojić, koji se sjajno ubacuje iz drugog plana, dok bi u drugom slučaju vjerojatno debitirao Bojan Pavlović, budući da je Horvat ozlijeđen, rekao je Igor Pamić. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter