Blagdansko druženje u Dnevnom boravku za starije osobe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana pazinski gradonačelnik Renato Krulčić i njegova zamjenica Mirjana Galant sa suradnicima posjetili su Dnevni boravak za starije osobe Pazin koji u sklopu Gradskog društva Crvenog križa djeluje u Spomen domu.

U prigodno ukrašenom prostoru i u veseloj atmosferi korisnici Dnevnog boravka za starije osobe su izvedbom božićnih pjesmama dočekali goste predstavnike Grada. Krulčić je korisnicima boravka zaželio sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i u novoj 2018. godini. Potom je korisnicima uručio poklone, a oni su njemu uzvratili poklonom kojeg su ručno izradili na svojim radionicama. U druženju, koje je potom uslijedilo, korisnike je zanimalo kada se planira izgraditi Dom za starije osobe u Pazinu, na što je gradonačelnik odgovorio da će biti pozvani na prezentaciju i javnu raspravu idejnog projekta koja će se održati početkom iduće godine.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Pazin koji je ujedno i provoditelj navedenog projekta prijemu je prisustvovala i njegova ravnateljica Marijana Krbavac Žulić, voditeljica Dnevnog boravka za starije osobe Sophie Christine Cvitko te voditelj pružanja socijalne usluge pomoć u kući Radenko Vadanjel. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter