Blagdanska porcija rock'n'rolla u Mimozi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prekaljeni riječki veterani rocka i punka – Prlja (Let3), Vava i Alen (ex Laufer) te Miro i Sandro (En Face) ovog utorka su u pulskom caffe baru Mimoza publici koja je do posljednjeg mjesta ispunila ovaj klub servirali žestoku blagdansku porciju rock'n'rolla i punka.

Sasvim prigodno, jer oni nastupaju pod imenom Blagdan band,  predstavili su repertoar rock i punk covera kao i nekih pop pjesama poput "Hotel California" koje su obradili u žestokom izdistorziranom stilu. Našlo se tu i klasika grupa poput Iggy Popa, T-Rexa i mnogih drugih, a nezaobilazne su bile i uspješnice potekle s bogate riječke scene, poput "Narodne" grupe Parafi.

Brojna publika u glas je pjevala s Blagdan bendom, a iz publike se u više navrata čuo povik glazbenicima: "Najbolji ste!". Očito je publika bila itekako željna odlične energične svirke Blagdan benda, pa ih je povicima i aplauzima čak dva puta dozvala na bis.

Koncertni program u caffe baru Mimoza donosi još tri svirke do kraja godine – u petak nastupaju Gustafi Veterinari, u subotu Alen Brentini, a u utorak, 31. prosinca u podne će koncert održati grupa CherryBombz. (Napisala i snimila T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter