Black Point Bikers Party ovaj vikend u Šišanu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tradicionalni ljetni susret motociklista iz cijele Europe, koji će se od petka do nedjelje održati na Svetici u Šišanu pod nazivom Black Point Bikers Party 2013, najavljen je danas u pulskom Rock Caffeu. O programu je govorio Nenad Trbulin Schnella, član pulskog moto kluba Black Point koji deveti put organizira ovu manifestaciju.

Na njoj će nastupiti bendovi Keops, Whiskey Train, Punkrock maniacs, Light Lighters i Clean Isfoor, a Trbulin je najavio i jedno iznenađenje.

U dnevnom programu biti će organizirano razgledavanje podzemnog kompleksa Svetica uz stručno vodstvo. Razgledavanje će biti moguće od 16 do 21 sat, ali i kasnije ako bude interesa.

Na fešti će biti i raznih igara poput potezanja konopa, a program će voditi Todor, koji nastupa i u bendu Punkrock maniacs. Ulaz na manifestaciju je besplatan i kamp je besplatan. Za one koji prvi put dolaze bit će postavljeni putokazi na svim bitnim raskrsnicama, a do Svetice će voziti i taksi.

Očekuje se oko tisuću ljudi i fešta je zagarantirana jer neće biti kiše. U pauzama između nastupa bendova publiku će zabavljati DJ Schnella. Više informacija nalazi se na www.blackpointmk.com. (M. RADIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter