Bježao pa se sudario s policijskim vozilom

Ilustracija (M. S.)
Ilustracija (M. S.)

U noći sa subote na nedjelju u Viškovu kraj Rijeke ozlijeđen je policajac u prometnoj nezgodi koju je skrivio vozač iz Viškova koji je upravljao teretnim vozilom VW caddy.

Do nesreće je došlo kada su policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka davanjem svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti vozača iz Viškova. Vozač se međutim nije zaustavio, već je prednjim bočnim dijelom svog vozila udario u policijsko vozilo. Uslijed udara policijsko vozilo je skrenulo ulijevo te prednjim dijelom udarilo u metalni stup i metalna vrata na ulazu u dvorište 39-godišnjaka iz Viškova.

Niti nakon toga vozač VW Caddya nije stao, već je bez zaustavljanja napustio mjesto prometne nesreće. Policijskom službeniku koji je upravljao vozilom pružena je liječnička pomoć u bolnici na Sušaku gdje je konstatirano da je lakše ozlijeđen. Na policijskom vozilu nastala je totalna šteta.

Nesavjesni vozač ipak je pronađen zahvaljujući detaljnom provjerom policije. Radi se o 30-godišnjaku s područja Viškova koji je priveden na kriminalističko istraživanje, a isto tako je utvrđeno da je upravljao VW caddyem kojem je registracija istekla 2009. godine. Kriminalističko istraživanje  je u tijeku. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter