Bježala policijskoj patroli od Žminja do Jurići

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policijska potjera za alfa romeom, koja se u noći s petka na subotu odvijala od Žminja do mjesta Jurići, okončana je uhićenjem 51-godišnjeg suvozača.

Protiv vozačice, 46-godišnjakinje koja je počinila više prometnih prekršaja bit će pokrenut prekršajni postupak, a 51-godišnjak će pak kazneno odgovarati zbog kaznenih djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi. Rabijatnom suvozaču u alfi slijedi i prekršajna prijava.

Naime, u subotu oko 2.30 sati policijska patrola je prilikom redovne kontrole u Žminju pokušala alfa romeo pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala ženska osoba. Vozačica se oglušila na svjetlosne i zvučne signale policijskih službenika te je nastavila vožnju sve do mjesta Jurići, gdje je parkirala automobil.

Nakon što je izašla iz automobila vozačica policajcima nije željela pokazati dokumente, a potom je iz alfe izašao muškarac koji je počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike. I on je odbio dati im na uvid osobne isprave.

Rabijatnom muškarcu koji nije prestajao s verbalnim eskapadama, policajac je u jednom trenutku rekao da je uhićen, no 51-godišnjak ga je tada odgurnuo na parkirani automobil i zaprijetio mu smrću.

Zbog ponašanja 51-godišnjaka u Jurićima je intervenirao veći broj policajaca. (M. VUKŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter