Bivši bigbrotherovac u ulozi manekena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivši bigbrotherovac Kico odjeven u crno vjencano odijelo nazdravljao je s atraktivnom plavušom u vjencanici u ambijentu pulskog kluba Tresor. Zvuci kao detalj iz najnovijeg tabloida, no rijec je o cistom triku u kojem su manekenka Ivana i Kico u ulozi zaljubljenog para stali pred kamere kreativnog dvojca Ars Matrimoniuna za potrebe snimanja i izradu kataloga Punkotic designa.

A kako je u Punkoticu naglasak na spoju neobicnog i tradicionalnog, tako je i mladoženja ima dreadlockse, a mlada piercing na bradi, no odjeveni su bili tradicionalno.

Rijec je o svojevrsnoj agenciji za vjencanja, koja za razliku od ostalih nudi sve što je potrebno za vjencanje na avangardniji nacin. Pokretac svega je pulska dizajnerica Natali Palko Zirdum koja smatra da je sve dozvoljeno za najljepši dan u godini. Tako cvijece iz vrta može zamijeniti raskošnu dekoraciju na stolu kao i sve što predstavlja iskorak u obliku vjencanja na plaži, u tenisicama...

Natali kaže kako je dugo vremena provela istražujuci tržište i potrebe kupaca, buducih mladih parova i na taj nacin saznala da postoji veliki broj mladih kreativnih ljudi koji zaista imaju savršene ideje za cjelokupan izgled vlastitog vjencanja, ali ne nužno i vremena za izvedbu ili izvore distributera odredenih materijala.

Misli globalno i djeluj lokalno, pomislila je Natali te je za izradu neobicne romanticne price angažirala lokalne snage. Make up je osmislila Asminka Lucev, frizure Tedi Krakar, vjencanice su bile iz pulskog salona Biba.

O izletu u bracno modne vode Kico, koji je tog dana Marte zamijenio lakiranim cipelama, se šali: "Zanimljivo je, a vidjet cemo kako ce završiti. Kada bi bilo 'za pravo' bilo bi to na brodu sa 10-ak ljudi".


Podijeli: Facebook Twiter