Bivša miss Crne Gore: Ja sam Berlusconijeva zarucnica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Katarina Kneževic, bivša miss Crne Gore, izjavila je u cetvrtak za talijanski dnevni list Corriere della Serra da je zarucnica talijanskog premijera Silvija Berlusconija - o cemu su talijanski mediji nagadali vec neko vrijeme.

Dvadesetgodišnjakinja je priznala da su ona i 55 godina stariji Silvio u vezi vec dvije godine te da ona sada živi u njegovoj raskošnoj vili u Arcoreu.

Ambicioznu crnogorsku misicu svojedobno su druge žene koje je policija ispitivala zbog sudjelovanja u Berlusconijevim orgijama, Nicole Minetti, Barbara Faggioli i Imane Fadil, proglasile opasnom ludakinjom koja skupa sa sestrom vrti Berlusconija oko malog prsta.



Katarinina sestra blizanka prema nagadanju pojedinih talijanskih medija navodno je i ucjenjivala talijanskog premijera. Katarina Kneževic je u cetvrtak te tvrdnje opovrgnula, nazvavši ih izljevima ljubomore drugih "koje bi rado da su na njenom mjestu".

- Gdje je Silvio, tamo sam i ja. Cesto smo zajedno i naša veza nije nikakva tajna, samo smo dosad izbjegavali fotografe. Nemam veze s nikakvim ucjenama, izjavila je Katarina objasnivši da se s prpošnim premijerom upoznala kad je imala 18 godina na jednoj zabavi u Milanu, neposredno nakon što se rastao od supruge.

Uz takve, vec tradicionalne napise u medijima koji ga povezuju s mladim ljepoticama, kontroverzni "šef" Italije u cetvrtak je proslavio 75. rodendan. No dok je on nesumnjivo uživao u carima mlade Crnogorke, velikom broju Talijana zasigurno nije bilo do zabave.

Cak i na velikoj proslavi rodendana koju je za njega u srijedu navecer uprilicila Alessandra Mussolini, Berlusconi je navodno u govoru sipao uvrede na racun svojih kriticara kojih je sve više. Pored nekoliko razlicitih tužbi koje ima za vratom, Berlusconi se posljednjih mjeseci suocava s napuknutom koalicijom, te sve jacim kritikama Crkve.

Vecina Talijana suocava se pak za to vrijeme sa strahom da bi ih uskoro mogla snaci sudbina Grcke, pa ne cudi da je prema nekim anketama podrška za Berlusconija pala na do sad najnižu tocku - samo 25 posto talijanskih gradana, naime, trenutno podržava svog premijera.


Podijeli: Facebook Twiter