Biska Pula - Prijedor 72:72

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prijateljska utakmica košarkašica: Biska Pula - Prijedor 72:72 (22:9, 14:18, 17:18, 19:27). SC Mirna. Suci: Ivkovic i ?uraki (oba Pula).

BISKA PULA: ?ukic 25, Paris 9, Doskovic, Bileta, Mandic 5, Grgic, Ristic, Popovic 6, Konjevic 7, Premasunac 20, Bolkovic.

PRIJEDOR: Neškovic 4, Stupar 1, Agbaba 7, Radenovic 28, Pecanac, Bosancic 4, Jeric 12, Mandic 2, Anic 3, Milankovic, Ivetic 7.

Uoci okupljanja za drugu prvoligašku sezonu zakazanog za utorak, košarkašice A-1 ligaša "Biske Pule" odigrale su prijateljsku utakmicu s "Prijedorom". Utakmica u kojoj su u sastavu pulskog prvoligaša igrale uglavnom mlade igracice iz druge ekipe koja igra B-1 ligu, završila je bez pobjednika, a za produžetke nije bilo vremena, s obzirom da je termin nakon 21 sat bio rezerviran za pulske odbojkašice.

U redovima pulskog prvoligaša u kojem je sinoc najefikasnija bila Ivana ?ukic koja je ubacila 25 poena debitirala je jedna od tri nove igracice; Jovana Mandic koja je u "Bisku Pulu" prešla upravo iz "Prijedora". Preostale dvije novakinje, Žana Cvjetkovic i Amerikanka Monique Martin u Puli se ocekuju u utorak, odnosno srijedu.

 


Podijeli: Facebook Twiter