Biska Pula - Agram 66:73

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Košarkašice "Biske Pule" poražene su u srijedu od "Agrama" u dvoboju šestog kola Lige za ostanak A-1 lige, cime su cetiri kola prije kraja prvenstva ozbiljno dovele u pitanje svoj prvoligaški status.

Iako su u prethodna tri ovosezonska dvoboja slavile protiv te zagrebacke ekipe, Puljanke su protiv "Agrama" posrnule u kljucnom trenutku, te ce se u preostalim utakmicama morati pomuciti da bi izbjegle pretposljednje mjesto na ljestvici, koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi.

Nakon izjednacene prve cetvrtine u kojoj se, izuzev prvih par minuta tijekom koji su Puljanke povele 7:0, a Zagrepcanke ubrzo poravnale omjer, igralo koš za koš, u drugoj dionici pulska ekipa igrala je sporija što je išlo na ruku "Agramu". Puljanke u drugoj cetvrtini nisu imale kvalitetne ideje za igru u napadu, pa su gošce u tih deset minuta bile uspješnije za šest poena, odnosno u nastavak prenijele pet "viška".

U trecoj dionici Puljankama se isplatila agresivnija igra u obrani, što se najbolje odrazilo na omjeru u toj cetvrtini (25:14), no dvadesetak sekundi prije kraja pretposljednje cetvrtine "Biska" je ostala bez Nine Premasunac, za koju je utakmica završila zbog pet osobnih pogrešaka.

U završnih deset minuta igra pulske ekipe se potpuno raspala, što su za "lake" poene najviše koristile Branka Vukicevic i Jasenka Mada.

SC Mirna. Gledatelja: 120. Suci: Pavlovic i Kitak (oba Rijeka).

BISKA PULA: ?ukic 7, Premasunac 10, Mandic, Cvjetkovic 9, Percan, Todorovic 13, Tešic, Konjevic, Modric 17, Ramljak 10.

AGRAM: Vukicevic 17, Kovac 4, Vukadin 4, Borovic 10, Horvatic, Vujic, Vidakovic, Šarc - Alatovic 13, Božicek, Mada 25.


Podijeli: Facebook Twiter