Birikina razveselila djecu u Arubi

Udruga Birikina u Arubi proslavila 6. rođendan (E. ORLIĆ)
Udruga Birikina u Arubi proslavila 6. rođendan (E. ORLIĆ)

U povodu šestog rođendana udruga Birikina organizirala je zabavu za djecu u kojoj je bila uključena dječja predstava ''Hakuna Matata'', modna revija, klaun, te gost večeri Bojan Jambrošić.

Proslavu rođendana otvorio je klaun koji je zabavljao djecu dok na scenu nisu stupili polaznici radionica ''Pipiloti'' i ''Piccoli Teremoti'' koji su za ovaj događaj pripremili predstavu ''Hakuna Matata'', te kasnije izložili svoje likovne radove na temu Afrike. Nakon predstave male su manekenke prošetale sportsku odjeću trgovine Sport JT, revijom su prezentirale opremu koju trgovina nudi za balet i gimnastiku.

Sportski centar ''Get a Life'' potrudio se da zabava ne prođe bez plesa - uz zvukove zabavne glazbe i vođena aerobic trenerom djeca su uživala plešući. Zabavu je upotpunio mladi, perspektivni pjevač Bojan Jambrošić koji je za malene otpjevao svoje najpoznatije hitove. Djeca su Bojana dočekala sa velikim oduševljenjem i uživala su uz njegovu glazbu. Proslava je bila prepuna djece svih uzrasta, a animatori su pokazali svoju stručnost i dobru volju u organizaciji slobodnog vremena djece.

Udruga Birikina osmišljena je kao centar za djecu u kojemu profesionalni odgajatelji i animatori upotpunjuju slobodno vrijeme djeteta navodeći ga na raznorazna kreativna izražavanja, potičući njegov socijalni razvoj te mu uza sve to pružajući i vrhunsku zabavu. Udruga radi i ljeti organizirajući razne kreativne radionice koje se obično prezentiraju na ovakvim manifestacijama. (E. ORLIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter