Biracima darujem vlastitu rakiju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednicki kandidat IDS-a Damir Kajin zadovoljan je predstavljanjem biracima u Splitu i Šibeniku. "Odlicno smo primljeni i dosta ljudi došlo je na moje tribine u ta dva dalmatinska grada", rekao je Kajin i napomenuo da je sve ocitija razlika u financijskoj popudbini predsjednickih kandidata.

- Milan Bandic je za jednu stranicu oglasa u dnevnim novinama danas potrošio onoliko novca koliko sam ja od srpnja do sada", ustvrdio je Kajin i dodao: - Ako Bandic svakom gradaninu pokloni jednu jabuku, onda je to milijun kilograma jabuka. Zanimljivo bi bilo vidjeti jesu li to jabuke iz uvoza i tko ce to platiti. Jasno, njegovi sponzori, velike tvrtke koje žele na krupni kapital zauzme državne institucije. Oni sponzoriraju Bandica i Nadana Vidoševica.

To je najprizemniji pokušaj da kapital preuzme institucije, jer znaju kako je u Hrvatskoj ostalo još dobara koje mogu "cereciti". Oni žele preko instutucija kreirati odnose u Hrvatskoj. Ako to ne uspiju, mogli bi propasti, dodao je Damir Kajin.

Biracima ce, kako je rekao, ponuditi rakiju koju je sam ispekao kod kuce u Buzetu. "Žena je kupila pedesetak bocica, ukrasit ce ih i napuniti našom vlastitom rakijom. Sutra cemo ih dijeliti biracima u Rijeci, a za nekoliko dana i u Zagrebu. Napraviti cemo i pregace za birace", objasnio je svoju kampanju.

"Jasno je kako ni IDS, ni ja osobno nemamo neogranicene fondove, poput Milana Bandica. Moja kampanja je na razini obicnog svijeta. Ali, vjerujem da ce biraci prepoznati tko im što nudi", dodao je Kajin. Potpisi za predsjednicku kandidaturu Damira Kajina vec su sakupljeni. Krajem tjedna, predsjednicki kandidat IDS-a predstavit ce se biracima u Požegi, Vinkovcima i Vukovaru.


Podijeli: Facebook Twiter