Biokovo: U vreći za spavanje nađena mrtva osoba

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Planinari su u području Gornjh Brela pod Biokovom u vreći za spavanje pronašli mrtvo tijelo nepoznate osobe, izvijestila je u srijedu Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) u kojoj pretpostavljaju da je smrt osobe, koja je na tom području najvjerojatnije kampirala, nastupila prije dosta vremena.

Radi se o nepoznatoj osobi koja je očigledno kampirala na tom području, jer je pronađena u vreći za spavanje pored srušenog šatora, objavio je HGSS na svojim internetskim stranicama.

Pronalazak mrtvog tijela nepoznatog čovjeka planinari su prijavili u utorak oko 17 sati makaranskoj HGSS stanici, čiji su pripadnici potom pronašli tijelo u jednom kanjonu u blizini starog sela Škrabići.

Na mjestu nesreće pronađen je i ruksak, pribor za osobnu higijenu i još neki predmeti, među njima i primjerak jedne hrvatske tiskovine s datumom 6. lipnja, prošle godine.

HGSS navodi da lani u lipnju nije imao dojava o nastanku neke osobe, niti je provodio potrage na području Biokova, pa se o identitetu osobe i okolnostima nastanka smrti ne može govoriti dok se ne provede policijska istraga.

Nakon policijskog očevida pronađeni predmeti i tijelo spušteni su i predani istražnim tijelima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter