Bio bih prezadovoljan bodom protiv ovakvog Osijeka

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Još se nogometaši Istre 1961 nisu ni "normalizirali" od dugog puta do Opuzena i nazad, a već će se danas opet ukrcati u autobus. Nakon što su se upoznavali s ljepotama juga Hrvatske, došao je red da "zeleno-žuti" malo podrobnije upoznaju i sjeveroistok Lijepe naše, preciznije Osijek gdje će se sutra, s početkom u 17 sati 
pokušati suprotstaviti istoimenom domaćinu. Bit će to sraz dviju momčadi koje uživaju u odličnom razdoblju sezone, jer Puljani stižu u Gradski vrt s tri pobjede u nizu na noge Osječanima koji su pet utakmica za redom ispili pobjednički šampanjac. Slaven Belupo, Cibalia, Dinamo i Split u prvenstvu te Vukovar u Kupu u posljednjih su mjesec dana potpisali kapitulaciju pred trupama Zorana Zekića, kojem njegov kolega na klupi pulskog prvoligaša pred ovu utakmicu prepušta ulogu izrazitog favorita.
 
- Nije to nikakvo prebacivanje loptice na njihovu stranu niti pila naopako, to su samo činjenice. Ipak je Osijek drugi na ljestvici, ima 13 bodova više od nas i igra doma to je sasvim normalno da ga se proglasi favoritom, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju i sigurno će se u sutrašnjem susretu i nas nešto pitati - nije dvojio Goran Tomić, trener Istre 1961. - Osijek je hit prvenstva, momčad koja je najveće iznenađenje u dosadašnjem tijeku sezone s nizom pozitivnih rezultata koji su doveli do prave euforije u njihovim redovima i sigurno da nas očekuje izrazito teška i izazovna utakmica. Usprkos tome, mi je očekujemo s nestrpljenjem jer će nam pokazati gdje se trenutačno nalazimo u odnosu na takve momčadi. (Ivica CEROVAC)
 
 
OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU 
 

Podijeli: Facebook Twiter