Billy Idol na INmusic festivalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Legendarni neobuzdani rocker Billy Idol koji je pred cetiri godine «rasturio» Exit bit ce gost T-Mobile INmusic festivala koji ce se održati na zagrebackom Jarunu, preciznije na Otoku hrvatske mladeži 22. i 23. lipnja, potvrdeno je na službenim internet stranicama festivala.

To ce biti prvo gostovanje ove rock ikone u Hrvatskoj. Billy Idol, koji je sredinom sedamdesetih poceo pjevati s grupom Generation X, jednim od prvih punk bendova u Velikoj Britaniji, proslavio se tijekom kasnije tridesetpetogodišnje karijere s hitovima «White Wedding», «Rebel Yell», «Dancing With Myself», «Hot In The City», «Eyes Without A Face», «Flesh For Fantasy», «Catch My Fall», «Mony Mony» i «Sweet Sixteen».

Za ocekivati je da ce jedna od najvecih rock zvijezda s kraja prošlog stoljeca koji napokon stiže i u Hrvatsku izvesti «best of» repertoar. Billy Idol se nedavno spominjao i kao moguca zamjena za frontmena Aerosmitha Stevena Tylera dok je ovaj zbog ovisnosti o lijekovima bio na rehabilitaciji.

Osim Billyja Idola svoj dolazak na festival dosad su potvrdili i Massive Attack, Flogging Molly, Broken Social Scene, Rise Against, !!! i LCD Soundsystem.


Podijeli: Facebook Twiter