Bilic: Napravili smo sve što smo planirali

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadnji dan boravka hrvatske reprezentacije u Burgerlandu obilježila su dva jaka pljuska i još jedna demonstracija nevjerojatnoga gostoprimstva i ljubaznosti domacina iz Gradišca.

Naime, na redovnoj press konferenciji u Bad Tatzmannsdorfu ukazao se guverner regije Hans Niessl, kao i regionalna povjerenica za turizam Michaela Resetar, domaci šef marketinga Rudolf Lüpersbeck i direktor hotela Avita Peter Prisching. Pored njih, predstavnicima medija su se obratili predsjednik HNS-a Vlatko Markovic i izbornik Slaven Bilic kojem su domacini poklonili tortu o obliku pola nogometne lopte, s natpisom "Sretno, Hrvatska".

- Ne mogu reci ništa drugo nego da su uvjeti u Bad Tatzmannsdorfu fantasticni. Teren je bio odlican prije cetiri godine, a sad je u još boljem stanju. Uživali smo u vrhunskom hotelu, gdje nam je osigurano sve što smo trebali. Ne treba kriti, ovdje smo radili fenomenalno. Meni je najvažnije što su svi igraci pokazali jako puno u vrlo zahtjevnim fizickim i taktickim vježbama. Ovdje smo napravili baš sve što smo i planirali - dodao je Bilic.

Prvi covjek HNS-a na odlasku nije štedio komplimente na racun izbornika koji nakon Eura odlazi u moskovski Lokomotiv. Štoviše, dok su domacini ocekivali barem rijec-dvije zahvale, Markovic je samo pricao o mladom strucnjaku koji mu je prirastao srcu. (D. PETROVIC)


Podijeli: Facebook Twiter