Bikerski repertoar Night Raina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Night Rain, peteroclani cover sastav iz Rijeke, koji je Puljanima otprije poznat pod imenom JokeRi, nastupio je u subotu u caffe baru Mimoza zabavivši okupljeno društvo repertoarom domacih i stranih rock obrada.

Bend cine klavijaturist Danko, pjevac Dario, gitarist Damjan, bubnjar Silvien i basist Andrej, a momci su unatoc svojim mladahnim godinama skupili podosta iskustva na bini, što su zorno demonstrirali uživljenim scenskim nastupom i solidnom komunikacijom s publikom.

Otvorili su koncert pomalo ukoceno, da ne kažemo ustrašeno, stihovima "Walkin' By Myself", nakon koje je uslijedila "Summer Of 69." i "You Give Love a Bad Name", prvom od mnogih Bon Jovijevih obrada. No, kako se koncertni prostor punio tako su se Night Rain sve više opuštali pa je nakon malo rock 'n' rolla uz "Blue Suede Shoes" uslijedio i prvi hit veceri - "A ti još placeš", koji je publika otpjevala s bendom.

Bikerski repertoar ne bi bio potpun bez AC/DC-jeve "Highway To Hell" prilikom koje je Dario prigodno pooštrio glas, zatim "Johnny B. Good", pa malo Billyja Idola uz "Rebel Yell" te neizostavne "Proud Mary" i "Motori".

Osim pjesme "Final Countdown" grupe Europe, koju dugo nismo culi na repertoaru nekog cover benda, Night Rain su publiku pocastili i izvedbom Led Zeppelinove "Rock 'n' Roll", ojacane za odlican bubnjarski solo pri kraju, nakon koje je uslijedila "Ne spavaj mala moja" grupe Bijelo dugme.


Podijeli: Facebook Twiter