Bikeri se zagrijavaju za veliku feštu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Monumentima je pocelo 17. izdanje medunarodnog moto skupa Twin Horn Beach Party, koji godinama u Pulu privlaci brojne motoriste i ljubitelje motora iz Hrvatske i Europe. Na prvoj od tri veceri dobre glazbe, moto igara te dobre hrane i pica, posjetitelji su se zabavljali uz druženje i obrade starih rockerskih pjesama.

Domacini, Twin Horn MC Band, otvorili su ovogodišnji glazbeni program te prvi nastupili pred malobrojnom, ali veselom i rasplesanom publikom željnom dobre zabave. Uslijedio je The Winch, bend iz Rijeke i Gorskog kotara koji je na repertoaru, uz obrade, odsvirao i vlastite pjesme, a prvu vecer susreta završili su popularni rovinjski LeMonde. Prvog dana je ulaz bio besplatan za sve posjetitelje koji su u kampu, takoder besplatnom, mogli podignuti i šator.

Vrhunac najpoznatijeg hrvatskog susreta bikera bit ce sutra navecer, kada ce nastupiti ženski pop-rock bend Angels, rock grupa Opca opasnost te Emina Arapovic i bend. Seksi show zakazan je za 1 sat.

Moto fešta odvijat ce se tokom cijelog dana, a pocinje u 14 sati velikim defileom motociklista pulskim ulicama, nakon kojeg slijedi izložba oldtimera. Vješti Dejan Špoljar u 17 sati izvest ce akrobatski Stunt show, slijede moto igre i Custom show, ali i pregršt drugih zabavnih dogadanja poput igara u blatu i izbora najljepše preradenog bicikla. Na tridesetak štandova posjetitelji ce mogu pogledati i kupiti razne moto potrepštine.

Na završnicu Twin Horn Beach Partyja posjetitelji mogu doci brodom s pulske rive koji nakon 17 sati vozi svakih pola sata. Cijena festivalske ulaznice je 50 kuna, a ulaz je besplatan za motoriste. (A. ŠIMIC)


Podijeli: Facebook Twiter