Bikeri pomažu Centru za rehabilitaciju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Domu mladih u Vodnjanu u subotu ce se održati koncert u organizaciji Motokluba Hornets koji ce imati humanitarni predznak jer ce novac ici za pomoc Centru za rehabilitaciju u Vodnjanu. Dogadaj su u Rock Caffeu novinarima najavili potpredsjednik kluba Luka Marceta i clan Danijel Mauša.

Pocetak je u 20 sati, a na koncertu ce nastupiti The Night Express Band, Livio Morosin Band, Alen Vitasovic, 052, Limunova pita, VIS The Thunderbirds, Monah i Metaxa. Program ce voditi Todor, koji ce prisutne uveseljavati svojim vicevima i dosjetkama, a izmedu nastupa bendova svoju ce poeziju citati pjesnikinja Denis Kožljan.

Kako je objasnio Marceta, ovaj klub organizira ovakve susrete bikera ljeti, na vodnjanskom Sajmištu, a ovo je prvi put da organiziraju ovakav program zimi. Ovaj put odlucili su se pomoci vodnjanskoj podružnici Centra za rehabilitaciju "jer su vidjeli da je tamo rasulo".

- Prolazili smo pored tog centra i vidjeli da je dom u lošem stanju, od kuhinje do krova koji prokišnjava pa stavljaju kante da skupljaju vodu, rekao je Marceta, a skupili su i nešto materijala te ce im pomoci u obnovi.

Osim novca od ulaznica, koji se nadaju sakupiti, bit ce postavljena i donorska kutija u kojoj ce svi koji žele moci ubaciti novcane priloge.

Ukoliko im ova manifestacija uspije, nastavit ce organizirati slicne zimske susrete. Marceta i Mauša objasnili su da je ovo osmi ovakav koncert koji organiziraju, a dosad su vec održali, primjerice, koncert za pomoc bolesnom Zoranu Divkovicu ili za djecji vrtic u Peroju. S obzirom na to da je klub iz Vodnjana, u pravilu gledaju da organiziraju susrete na kojima bi se pomoglo ustanovama i pojedincima s ovog podrucja. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter