Bikeri i rock'n'roll na Svetici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Minulog vikenda na prostoru bivše vojarne Svetica kraj Šišana održan je ovogodišnji Black Point Bikers Party, medunarodni motosusret u organizaciji pulskog motokluba Black Point, koji je osim standardnog zabavno-glazbenog programa ponudio i nekoliko iznenadenja.

Prve veceri je okupljeno mnoštvo zabavljao pulsko-fažanski VIS The Thunderbirds svojim repertoarom raznih obrada, a koncert iznenadenja održali su Antitodori ubacivši malo punka medu rockere. Ružno vrijeme iduci dan potjeralo je bikere i njihove goste s poljane u hangar, istovremeno ih lišivši nastupa rijeckih Jokera. No više nego dostojnu nadoknadu pružili su Three Stupid Dogs, svojim obradama poput "White Wedding" Billyja Idola, Kravitzove "Mr. Cab Driver" i "Pride And Joy" Stevieja Raya Vaughna.

Uz standardne motoigre, posjetiteljima je ponuden i okršaj u paintballu, a na atraktivnoj lokaciji organizirano je i razgledavanje uz strucno vodstvo za ljubitelje povijesti, vojske, utvrda i tunela buduci da je susret održan na lokaciji s ocuvanim kompleksom podzemnih tunela.


Podijeli: Facebook Twiter