Biker Fest i Woodstock Fest kraj Udina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gradic Ossoppo pored Udina ovoga i sljedeceg vikenda zasigurno ce biti interesantna destinacija za sve ljubitelje starog rocka. Tamo se od 17. do 20. lipnja održava jedan od najpoznatijih Biker Festova u Europi koji svake godine posjeti oko 30 tisuca posjetitelja, a tjedan kasnije, od 25. do 27. lipnja, Woodstock Fest.

Ovogodišnje, 24. izdanje Biker Festa u Ossoppu, koji je od Trsta udaljen oko 150 km, održava se na 240 tisuca cetvornih metara u parku Rivellino, gdje je za posjetitelje osigurano i besplatno kampiranje.

Koncertni program pak predstavlja nastupe grupa Martin Turner's Wishbone Ash, Crucified Barbara i drugih rock sastava, a najavljeni su i popratni sadržaji - seksi show, akrobatski moto nastupi, utrke Monobikea (motocikala s jednim kotacem), izbor najljepše preradenog motora ciji pobjednici dobivaju tri besplatna putovanja na Daytona Bike Week u Floridi, obaranje Guinessovog rekorda za najveci broj istih motocikala na jednom mjestu (ove godine je to Honda Shadow) te parada djevojaka ili tocnije bajkerica na svojim motociklima.

Po 15. put na ovoj manifestaciji održat ce se i okupljanje americkih automobila te izložba oldtimera. Cijeli program može se naci na stranicama www.bikerfest.com.

Sljedeceg vikenda, od 25. do 27. lipnja, na istome mjestu i u organizaciji iste ekipe, prvi se put održava Woodstock Fest. Rijec je o pravoj poslastici za ljubitelje starog rocka, jer izmedu ostalih tu nastupaju legendarni Ten Years After, Creedence Clearwater Revived i Nine Below Zero. I na Woodstock festu osigurano je besplatno kampiranje za posjetitelje, a više informacija se može naci na www.woodstockfest.it.


Podijeli: Facebook Twiter