Bijelo zimsko modno osvježenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bijelu svi doživljavamo kao ljetnu boju par excellence. Medutim, ona ce i u hladnim zimskim danima predstavljati pravo osvježenje u vašem outfitu. I kad pogledam u svoj ormar jasno mi je da ne bi bila naodmet neka bijela stvarcica. Sniženja još traju pa eto prilike da ugrabite nešto bijelo.

Na onim silnim popisima o tome što svaka žena treba imati u svom ormaru nezaobilazna je stavka (i) bijela košulja. Ona uvijek dobro dode. Mlade generacije ce je kombinirati s neizostavnim trapericama. Dame u najboljim godinama itekako dobro znaju da bijela dodatno osvježava lice i cini nas mladolikijima.

Za one zimogrozne tu je pletenina, koja je u modnoj sezoni jesen-zima 2011./2012. jedan od glavnih trendova. Ugodna je, mekana i obavija nas valom topline. U njoj cemo biti ušuškane poput bebe i zato volimo pletivo.



Ono nije samo dio casual mode, vec može biti itekako elegantno. U šik varijanti to može biti, na primjer, bijela haljina do koljena, od kašmira, koja lagano prati obline. Za sportsku varijantu tu je bijela dolcevita. Nosite je s hlacama koje takoder mogu biti bijele, primjerice samtericama, koje imaju svoj come back.

Ako volite stil 60-ih tu su kratke suknje A linije koje možete nositi s debelim carapama te još dodatno s natkoljenicama i obavezno "u paketu" s toplo podstavljenim cizmama.

Tople proštepane jakne punjene perjem ili nekim sintetickim materijalima zablistat ce ako su u bijeloj boji. Ako vam je dojadila crna jakna, zamjena vam može biti ona bijela. Uz nju možete nositi što god želite.

Danas perilice rublja imaju toliko programa da cete sigurno naci neki pogodan za vašu omiljenu jaknu. A što mislite o bijelom kaputu? To je pravi vrhunac elegancije.

Ako je jednostavnog kroja, onda može biti vaš modni adut za svaku situaciju i svaku vrstu odjece i obuce, cak i za tenisice.


Podijeli: Facebook Twiter