Bijeli kostim na sto nacina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Baloner, bijeli kostim, nešto od trapera, nešto u pudrastim tonovima ili jarkim bojama i spremne ste za proljetne dane. Još se samo poigrajte košuljama, laganim bluzama i majicama (moci cete ih nositi i usred ljeta) i sve zacinite balerinkama, kožnim klompama s drvenim potplatima ili nekom cvjetnom torbom.

Baloner može biti vaš zaštitni znak. Dugo ce vam praviti društvo jer on nikada ne traje samo jednu modnu sezonu. Može ga se nositi baš na sve. Ako morate po neku sitnicu skociti do trgovine i ne da vam se presvlaciti, dovoljno je na ono što nosite po kuci navuci baloner. Baloner ce vas efikasno zaštititi od proljetnog pljuska i naglog vjetra, a minica od trapera koja izviruje ispod njega bit ce pravi pogodak.Ima li nešto glamuroznije od bijelog kostima? Onaj najjednostavniji koji se sastoji od kraceg uskog sakoa i vjecne uske suknje do koljena ujedno je i najiskoristiviji.

Sako i suknja nošeni zajedno, ali i svaki komad za sebe pravo su vrelo modnih prica za razne prigode od najsvecanijih trenutaka do onih sportskih. Zlatne sandale i mala bijela clutch torbica nošena u ruci bit ce idealni pratitelji za neku feštu. U suknji s kracom sportskom jaknom na patent i s našivenim džepovima od trapera ili meke kože možete bilo gdje, pa i na posao. Jaknu za skroz otkaceni stil možete spojiti s kratkim hlacicama.



Zašto ne biste za promjenu od trapera imali haljinu? Ova je sezona dodatno preporodila baš taj materijal od kojeg je izradeno doslovno sve. Traper haljina može biti jednako glamurozna kao i ona od svile. Može biti od skroz tamnog do vrlo svijetlog trapera ili bez naramenica s uskim gornjim dijelom. Za stil kao s farme spojite je s podsuknjom i ako zahladi, s kockastom muškom košuljom dugih rukava. Traper haljina se može igrati patentnim zatvaracem i od struka bogato širiti sve do poda.

Buduci da su volani važni u modi za proljece i ljeto, niti traper im nije mogao odoljeti. Nijanse pudera ili jarke boje? - pitanje je sad. Možda bi najbolje bilo vidjeti kako što pristaje vašem tenu i onda odluciti. Neke nježne pastelne boje "zatvaraju" pa vas cine umornim, blijedim i iscrpljenima. Ako ne spadate u tu grupu, birajte medu bojama one poput slonovace, ljuske jajeta, jako svijetlih roza, plavicastih ili sivih nijansi. Te (ne)boje su kao stvorene za lagane prozracne i prozirne materijale (a prozirno je in).

Ako niste za prozirno, možete u tim pastelnim tonovima spojiti klasican svijetli drap sako i u nešto tamnijoj nijansi hlace širih nogavica uz rozu cipkastu bluzicu. Za potpuni dojam neka i štikle i torba budu u takvim blijedim tonovima. Na prvi pogled nespojivo sada je moguce - safari stil u pudrastim tonovima. Izgleda vrlo zanimljivo i šik.


Podijeli: Facebook Twiter