"Bijele slike" Vanje Popek u Galeriji Cvajner

Vizualni identitet projekta Ame potpisuje dizajner Oleg Morović
Vizualni identitet projekta Ame potpisuje dizajner Oleg Morović

Nakon kraće stanke sutra se, s početkom u 21 sat, u Galeriji Cvajner nastavlja multimedijalni projekt Ame - spoj elektronske glazbe te vizualne umjetnosti i dizajna. Vizualni dio programa ugošćuje pulsko-zagrebačku akademsku slikaricu Vanju Popek, odnosno njezinu samostalnu izložbu pod nazivom "Bijele slike".

Vanja Popek je u Puli završila Školu primijenjenih umjetnosti, dok je u Zagrebu diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti u klasi profesora Miroslava Šuteja.

Poznati domaći i strani DJ-evi odlika su glazbenog programa u sklopu Amea. Večeras su gramofoni rezervirani za domaće snage - nastupit će Allen Spion aka Disrupted Project iz Pule te Evan i Fusion iz Rovinja.

Allen je već nekoliko godina prisutan na hrvatskoj produkcijskoj sceni elektronske glazbe, dok Evan i Fusion od Rovinja do Zagreba organiziraju klupske događaje vezane uz tu vrstu glazbe.

Projekt Ame je, inače, za ovu priliku izmijenio svoj vizualni identitet, a glavni krivac za novi izgled plakata i letaka je dizajner Oleg Morović. (B. ŽIŽOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter