BiH: majka i kći polile se benzinom i zapalile

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije žene, majka (54) i kći (32), iz Sarajeva polile su se benzinom i zapalile zbog čega je mlađa žena zadobila teže tjelesne ozljede, izvijestili su u četvrtak mediji u BiH pozivajući se na službene izvore.  

U sarajevskoj općini Novi grad sinoć je došlo do samospaljivanja dvije žene kojima se navode inicijali V. K. i  Dž. K. One su prevezene u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu (KCUS), gdje je utvrđeno da je mlađa ženska osoba zadobila teške tjelesne ozljede u predjelu glave i ruku te je zadržana na daljnjem liječenju, dok je njezina majka zadobila ozljede po rukama.

"Dž. K. (1981.) dovezena je na hitni odjel oko 19.45 sati i upućena je na Kliniku za rekonstruktivnu i plastičnu kirurgiju. Kirurški je zbrinuta. Ima opekline gornjeg dijela tijela, 40 posto dubine i životno je ugrožena", rekla je glasnogovornica KCUS-a Selma Mulić.

Po njezinim riječima, njezina majka odbila je hospitalizaciju. 

Policija, uz nalog sarajevskog državnog odvjetništva, provodi očevid kako bi rasvijetlila sve okolnosti ovog događaja. 

Prije tri dana u središtu Sarajeva pronađeno je pougljenjeno mrtvo tijelo osobe koja se također spalila benzinom, no vlasti nisu objavile pojedinosti o njenu identitetu.  (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter