Biciklisticki maraton "Parenzana" u nedjelju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju ce se u Vižinadi održati 16. biciklisticki maraton "Parenzana 2011", tradicionalna utrka na stazi dugoj 46,7 kilometara, za koju se prijaviti može tko želi. Kotizacija iznosi 50 kuna, a djeca do 10 godina u natjecanje se mogu ukljuciti besplatno.

Prijave i registracije za utrku obavljat ce se u nedjelju od 7.30 do 9.30 sati, a utrka pocinje u 10 sati. Svi natjecatelji dobit ce majice, prigodne poklone, a bit ce im osiguran i obrok. Za najbolje, predvideni su pehari, medalje i priznanja.

Start utrke je u Vižinadi, a trasa ide putem Karojbe, Motovuna, Istarskih toplica, Livada, Ponte Portona pa natrag do Vižinade. Organizatori utrke su Opcina Vižinada i TZ Opcine Vižinada. S obzirom da ce cesta za trajanja maratona biti otvorena za promet, sudionici ce voziti uz policijsku pratnju, te su dužni poštivati prometne propise, brzinu vožnje koju odreduje direktor maratona i upozorenja redara. Vozaci sudjeluju na vlastitu odgovornost, a mladi od 16 godina obvezni su koristiti zaštitnu kacigu. Za djecu mladu od 14 godina za sudjelovanje potrebna je suglasnost roditelja. (T. Tr.)


Podijeli: Facebook Twiter