Biciklisti Loborike stali na pol puta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Biciklisti "Loborike" krenuli su jutros put Crne Gore gdje je u cetvrtak trebala poceti utrke Putevima kralja Nikole, ali su se na pola puta vratili. Naime, utrka je otkazana jer, kažu neslužbeni izvori, crnogorska policija nije dozvolila njezino održavanje zbog neplacanja lanjskih racuna.

"Dio ekipe krenuo je u sedam ujutro iz Pule, a dio nas iz Zagreba u 9 sati, našli smo se kod Bosiljeva i krenuli smo prema Crnoj Gori", rekao je trener Loborike Srecko Glivar. "Kada smo zvali organizatore u Crnoj Gori, prvo su nam rekli da je utrka pod upitnikom, a potom su nam rekli da utrke nece biti. Mi smo vec bili kod Pirovca. Da nismo zvali išli bismo dolje uzalud. Nije nam preostalo ništa nego vratiti se svojim kucama."

U kombiju su osim Glivara bili Radoslav Rogina, koji je trebao braniti naslov, Massimo Demarin, Kristijan ?urasek, Tomislav Danculovic, Hrvoje Miholjevic i Emanuel Kišerlovski te klupski mehanicar Alan Dumic. Srecom po Loboricane oni su barem stali na pola puta, a neke su momcadi vec bile na licu mjesta poput Rusa, Kazahstanaca i Nijemaca.


Podijeli: Facebook Twiter