Biciklijada u Troštima: Pobjednik Nino Ivaninić

(A. DAGOSTIN)
(A. DAGOSTIN)

Više od stotinu biciklista svih uzrasta pedaliralo je na Dan neovisnosti okolicom Pazina na 12. Memorijalu "Delzi Ladavac" koji organizira pazinski Biciklistički klub "MTB Istra".

Start je bio u selu Trošti, zemljopisnom središtu Istre, gdje su se sudionici mogli odlučiti za jednu od triju težinskih staza. Za laganu se obiteljsku biciklijadu u dužini od 15 kilometara prijavilo 17 sudionika, za brdsku biciklijadu u duljini od 30 kilometara 64 biciklista te za cestovnu, dugu 70 kilometara 31, pri čemu je okrepa organizirana u Muncima i Velanovom Bregu.

Na kraju je održana Utrka XCC za godišta 2000.-2006., kao test za ulazak u klub. Prvo je mjesto osvojio Mateo Vrbanac, drugi je bio Antonio Sergo, treći Dino Matić, a četvrti Aleks Brajković. U utrci mama slavila je Ines Radmanović, druga je bila Manuela Ladavac, treća Danijela Brajković, a četvrta Helena Rigo, dok je u utrci amatera i očeva prvi bio Tommy Ujčić, drugi Dino Radmanović, treći Manuel Valenta, četvrti Matija Agapito, peti Robert Pjerino Brajković te šesti Lučano Valčić.

U najvažnijoj, utrci licenciranih natjecatelja prvo je mjesto osvojio Nino Ivaninić, drugi je Noel Pilat, treća Antonela Ferenčić, četvrti Karlo Brajković, peti Paolo Rigo te šesti Sandi Bažon, saznajemo od organizatora Eugena Ujčića iz BK MTB "Istra" Pazin. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter