Bezvremenski hitovi Nole

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska grupa Nola u velikom se stilu nakon gotovo 15-godišnje pauze vratila na scenu uspješnim albumom "Iznad oblaka". Njihov uspjeh nedavno je ovjencan i Porinom za pjesmu godine, a da i publika i dalje voli glazbu Nole pokazala je na subotnjem koncertu u dvorištu rovinjskog Monvi Centra.

Prohladna lipanjska noc privukla je dosta starih obožavatelja rada grupe Nola, no bilo je tu i nešto mladih posjetitelja koji su tek nedavno otkrili cari njihove muzike. Predvodeni pjevacicom mocnog glasa, Gabrijelom Galant Jelenic, Nola je koncertno druženje s publikom zapocela pjesmom "Ljubiš me".

Grupa, koju cine još gitarist Marijan Jelenic, basist Davor Milovan Bili, klavijaturist Leon Brenko, bubnjar Goran Salvi i gitarist Alen Spada, predstavila je repertoar uspješnica s prijašnjih albuma, kao i pjesme s novog, a ocekivano najveci pljesak izmamili su bezvremenski hitovi "Dio tebe" i "Osmijeh".

Nakon gotovo sat i pol svirke, Nola je uspješno rovinjsko gostovanje zakljucila obradom legendarnog hita Janis Jolin "Me and Bobby McGee".


Podijeli: Facebook Twiter