Bez sinergije izmedu izvodaca i publike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šator Rock Caffea na Portarati ugostio je splitske zafrkante Zinedin Zidan, koji su unatoc dvosatnom trudu i plejadi svojih hitova te zabavnih kvaziobrada iskamcili veoma mlaku reakciju iz brojne publike. Kašnjenje pocetka koncerta od sat vremena neovisno o razlogu, u Puli je nažalost vec normalna pojava koja nije zasmetala ni izvodacima ni publici koja se istrenirano pocinje okupljati "s zakašnjenjem".

Pjevac Vjeran Mišurac, basist Davor Kmica Ergo, gitarist Dean Dergic i bubnjar Ivica Ika Bilic dali su sve od sebe da publici predstave svoj repertoar pikantnih tekstova umotanih u reggaeidne ritmove, pa su se tako na tapeti našli "?apic i Bandic", Hajduk u pjesmi "Gajger Miler Frank", brodogradnja u "Kako san sa dizalice pa" i ostale tekuce licnosti i problemi koji more našu zemlju, no publika se jednostavno nije dala impresionirati i ostala je na sasvim drugoj valnoj duljini. Splicani su nešto više srece imali prilikom izvodenja svojih najvecih hitova - "Pantaghana" i "Banana Republic", koji su neke i zanjihali, no ostatak repertoara s aktualnog albuma "Heroj a ne huligan" i nadolazeceg "Zidan forte" ljudima okupljenima preksinoc na Portarati i nije baš sjeo.

Iako su ostvarili sasvim profesionalan i solidan nastup, Splicanima je nažalost izostala sinergija s okupljenima, ili, da se poigramo s njihovim stihovima: "In republic banana - publika je zhivina zajebana".


Podijeli: Facebook Twiter