Bez obzira na teške trenutke, ono što ostaje uvijek je ljubav

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ivana Plechinger predstavila je sinoć pred brojnom publikom svoju knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" u Gradskoj knjižnici Poreč u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Vodič prema boljem i sretnijem životu

Knjiga je prvijenac poznate pjevačice, skladateljice, televizijske i radijske voditeljice u kojem iznosi kako je proživjela teške životne trenutke i traume, i svojevrstan je vodič prema boljem i sretnijem životu, punom zahvalnosti i ljubavi. Knjiga, stranicu po stranicu, otkriva kako biti otvoren prema životu i svemu što on nosi. Bez obzira na teške životne trenutke, ukazuje na važnost življenja u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. Poručuje čitateljima kako pronaći načine za nositi se s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našega izbora.

Ova knjiga svojevrstan je vodič prema boljem životu i u njoj autorica donosi rješenja za osobni rast kroz primjere iz vlastitog života.

Nova knjiga namijenjena mladima

Plechinger je govorom o svom životu i porukama u knjizi oduševila prisutne, kojima je kazala da je počela pisati kako bi samoj sebi pomogla nakon životne traume.

- Pisati sam zapravo počela nakon što sam vrlo teško proživljavala iznenadnu očevu smrt, da pomognem samoj sebi, da mi bude lakše. I bilo je. Iz puno tuge nastalo je dosta radosti. I na kraju trebamo biti zahvalni, svakim danom, za sve što nas okružuje, istaknula je spisateljica. Otkrila je da već radi na novoj knjizi za mlade kojima želi ukazati na (ne)važnost nekih stvari, događaja u životu i tako im na neki način olakšati životni put i pomoći u gradnji svoje radosne budućnosti.

Atmosfera u knjižnici bila je vrlo pozitivna, publika je vrlo opušteno razgovarala s njom, a na kraju je Ivana Plechinger potpisivala svoje knjige, fotografirala se, pa čak i grlila posjetitelje promocije. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter