Bez naramenica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tropske vrucine su u našim krajevima postale normalne pa na sebe nastojimo staviti što manje odjece. Jedno od rješenja je i nestanak naramenica s odjece. Sada ima mnogo takvih komada i rado se nose.

Badic s grudnjakom - trakom
Ima svega bez naramenica. Od majica i haljina do kupacih kostima i grudnjaka. Trebalo malo vremena da se prilagodite na odjecu bez naramenica i da steknete sigurnost u njenom nošenju bez bojazni da ce vam nešto ispasti van.

Za ovakvih je žega najbolje pracakati se u moru. Pa zašto onda ne biti u badicu bez naramenica. Gornji dio kupaceg kostima tada postaje samo traka koja pridržava grudi. Takav ce vas kostim izdvojiti od drugih kupacica pa ako se još zaigrate bojom i dezenom bit cete doista posebne. Ljubicasto - bijele prugice s bijelim tockicama na ljubicastoj podlozi spoj su nekoliko naj trendova ovog ljeta. Mnoge vole crne kupace kostime, a i oni ce biti vrlo šik bez naramenica i to kako bikini tako i oni jednodijelni. Oni ce se takoder i bez problema uklopiti u vaš vecernji izgled. Egzoticni uzorci ili jarke boje - izbor ovisi o onome što se vam svida. Ne robujete modnim trendovima. A treba pripaziti i na novcanik jer ceka nas jesen bremenita problemima.

I na poslu bez naramenica
Ako ove vruce dane morate provesti na poslu i ako vam dress code nije prestrog odlucite se ponekada i za nešto bez naramenica. Ali, imajte u pricuvi nešto za zaogrnuti se jer malo je takvih radnih mjesta gdje na poslovni sastanak možete ici tako ležerno obuceni kao da se spremate za plažu. Lanene hlace i duža majica bez rukava uskladenih boja mogu vam pomoci da preživite radni dan, a uz jedan komad šarenog, glomaznog nakita spremne ste i za vecernje pustolovine.

Mlade žene super ce izgledati ako majice bez naramenica - koje su se pomalo transformirale u ultra mini haljine - spare s tajicama, ali i sasvim kratkim vrucim hlacicama. Za nešto ozbiljniji look gornji dio bez naramenica s uskim capri hlacama pa cak i onima od tankog trapera. Za mladenacki stil kombinacija s ultra kratkom uskom minicom.

Što mislite o majici boje lubenice, tajicama sjajne metalik boje i kao trava zelenim sandalama platformama? A nešto na prugice za uvijek in mornarski stil? A cool jer i majica rezana ispod grudiju koju krasi satenska traka.

Šešir na glavu, udobna obuca na noge, obavezno se namazati nekim preparatom za suncanje i vodu u ruke pa ste spremne za lutanje gradom po mogucnosti nekim uz morsku obalu. Tajica doista ima u svim mogucim i nemogucim bojama i nisu niti skupe tako da mogu biti osnova ljetne garderobe. Još traju sniženja pa "škicnite" jer možda za malo kuna upecate neki pravi komad koji ce vas razveseliti.

Umjesto klima uredaja haljina ili kombinezon
Duga šarena ljetna haljina bez naramenica pravo je rješenje za osvježenje. Haljine skoro pa do poda su za vrucih dana jako tražene. Ugodne su, tanke i osvježavaju vas. Takve haljine možete nositi doslovno od jutra do mraka, od plaže do vecernjeg izlaska. Šarenilo u pamuku, viskozi ili svili, prednjica koju krasi tek veliki volan, više ogrlica oko vrata, štikla su in obleka za ispijanje pica na nekoj terasi uz more. Skinite štikle i nabacite japanke, na nakit zaboravite, u slamnati ceker ubacite badic i trk na kupanje.

Haljina na naramenice može biti dužine do koljena, uska u struku koji se može dodatno istaknuti nekim višim remenom i sa širom suknjom pa i nekom podsuknjom ako to volite. Haljina bez naramenica može biti i jednobojna - od jarkih boja do onih nježnih u tonovima pudera - te s vrlo eleboriranim krojevima gotovo konstrukcijama poput steznika koji su prilagodeni modernim vremenima. Lijepe su i haljinice ukrašene resama ili one sastavljene od nekoliko redova volana.

Nose se i kombinezoni. Ima onih s vrlo širokim nogavicama koje je na prvi pogled teško razlikovati od haljina. Ima i onih s vrlo uskim nogavicama. A neki kao da lice na donji dio pidžama, ali i taj je pidžama look ma što god vi mislile o njemu takoder in.


Podijeli: Facebook Twiter