Bez identiteta u punom Magnusu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glasno najavljen promotivni koncert u povodu izlaska novog albuma nazvanog "Oslobodi se" trenutno najperspektivnijeg pazinskog benda Bez identiteta u potpunosti je ispunio ocekivanja mlade publike koja je dupkom ispunila diskoteku Magnus u Spomen domu.

Najavljeno, ucinjeno. Mladi glazbenici napravili su štalu koja je bila na razini najboljih alternativnih koncerata po kojima je Pazin još uvijek poznat. Druženje, zabava, šala i svirka obilježja su takvog koncerta, a nije ih manjkalo ni u subotu.

Za to su zaslužne i punk/rock predgrupe koje su zagrijale publiku za glavni bend koji je stupio na binu nakon ponoci. Nastupila je vrlo dobra pazinska Rekreacija predvodena Encom Ivicem (Dživo) koja je nakon poduže stanke prije nekoliko mjeseci ponovo zapocela s probama te vrlo mladi lindarski bend Granice normale osnovan prije pola godine. Cine ga Dino Sergo (vokal), Fabio Lukež (bubnjevi), Ivan Miljavac (bas) te Emanuel Modrušan (gitara).

Potom je nastupio glavni bend veceri koji je osim starih pjesama predstavio i osam stvari s novog albuma koji se mogao kupiti u holu: "Raketa", "Pomozi kolegi", "Jahacka", "Možda jednom shvatiš", "Pripadam tu", "Najdraži film", "Pop i slicice" i odlicna "Isplakana zemlja".

Peteroclani alter rock bend kojeg cine cetiri 23-godišnjaka: Marko Jedrejcic (gitara), Ivan Bolanac (bas), Edvard Francin (vokal), Dražen Ivaninic (gitara) i iskusni 29-godišnjak Matko Peroš (bubnjevi) izrešetao je repertoar koji je domaca publika s oduševljenjem primila, pa se fešta produžila do dugo u noc.

Dugo nije bilo toliko publike na nekom domacem rock koncertu, ali posjetitelji ovoga puta, vjerujemo, nisu zažalili na dolasku. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter