Bez alkohola za Amy Winehouse

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Amy Winehouse, kontroverzna i izuzetno talentirana britanska pjevacica s fantasticnim vokalom, održat ce, ukoliko ne dode do nepredvidenih zdravstvenih komplikacija, koncert na beogradskom Kalemegdanu 18. lipnja. Beograd je jedini grad u regiji, ujedno i jedan od samo cetiri europska grada u kojima ce Amy Winehouse nastupiti ovoga ljeta. Prije nje nastupit ce legendarni Moby.

Amy Winehouse je izišla iz bolnice, odlicno se osjeca i u Beograd stiže dan prije koncerta rano ujutro privatnim avionom. U Beogradu ce je vec cekati dva šlepera s opremom. S Amy dolazi devet clanova prateceg benda i tim od 30 ljudi.

Menadžment Amy Winehouse je od organizatora njenog beogradskog koncerta tražio posebne uvjete smještaja pjevacice i njenog prateceg benda. Zatraženo je da za njih bude rezerviran cijeli jedan kat luksuznog beogradskog hotela "Hyatt" u kojem ce odsjesti i Moby sa šestoclanim bendom.

Na cijelom katu ne smije biti ni kapi alkohola da Amy ne bi pala u iskušenje. Isto tako hotelsko osoblje i portiri su pod prijetnjom otkaza upozoreni da ni u kom slucaju ne primaju narudžbe za alkoholna pica s toga kata.

Ovakvi zahtjevi su logicni s obzirom na to da je Amy ovih dana završila rehabilitaciju od alkohola i droge u jednoj londonskoj bolnici i da je lijecenje nastavila kod kuce. Njena glasnogovornica Tracey Miller je izjavila da se cuvena pjevacica prijavila dobrovoljno u kliniku za odvikavanje od alkohola i droge kako bi se pripremila za europsku turneju koja pocinje 18. lipnja koncertom na pokretnoj platformi na beogradskom Kalemegdanu.

Do sada je, tvrde organizatori, prodano više od 10 tisuca ulaznica. Poseban problem predstavlja im catering za Mobyja koji je, kao što se zna, potpuni vegetarijanac koji ne samo da ne jede meso, vec ne jede apsolutno ništa što je životinjskog porijekla, pa tako ni mlijeko ili med. (V. P./Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter