Betty Belle i Krajcar u borbi za finale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sati nas još dijele do pocetka polufinalne veceri ovogodišnjeg izbora za hrvatsku pjesmu Eurovizije - Dora 2010., na kojoj ce veceras od 20.15 sati, uz prijenos na Drugom programu Hrvatske televizije, nastupiti 16 glazbenika.



Medu njima je i dvoje Istrana - Franko Krajcar i grupa Indivia koji izvode pjesmu "Jobrni je jobrni" te mlada pjevacica iz Kaštela Betty Belle koja ce glasove publike pokušati osvojiti pjesmom "Ne".

Na Dori sudjeluje i mlada Franka Batelic iz Rapca koja ce s "Pjesmom za kraj" nastupiti izravno u sutrašnjem finalu. Svi oni ce, vec tradicionalno, nastupiti u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner.



Sudionici ovogodišnje Dore, u Opatiji su se okupili još prije nekoliko dana buduci da su morali odraditi probe. Alen Poropat, menadžer Betty Belle, veli da je atmosfera trenutno vrlo ležerna te da sve protjece prema planu.

S Frankom Krajcarom culi smo se nakon što je s ekipom HTV-a završio snimanje kratke videorazglednice koja ce se emitirati prije nastupa svakog izvodaca. Za Doru su pripremili posebne kostime, koji, kako kaže Krajcar, predstavljaju povezanost iz Istre, a izradeni su u Balama. S Frankom nastupa i njegova grupa Indivia.



Dok ce Betty i Franko nastupiti veceras u polufinalu i pokušati izboriti prolaz u subotnje finale, Franki Batelic vec je osiguran nastup u završnici Dore. Ona je takoder proteklih dana odradivala probe, a prema dosad videnom, cini se da ce ova mlada pjevacica Rapca prirediti pravi spektakl. Poznato je da njezin nastup ima i elemente akrobacije. Kako ce sve to zajedno izgledati vidjet cemo sutra u prijenosu finala na Prvom programu Hrvatske televizije od 20.15 sati.


Podijeli: Facebook Twiter