Besprijekoran izgled cijeloga dana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako vam ide na živce borba s make upom tijekom radnog dana, vrucih ljetnih mjeseci ili pak tijekom sezona alergija kada vam i zrnce šminke na kapcima mami suze na oci, za vas je kao stvoren permanentni make up.

Besprijekoran izgled i prelijepe oci, obrve i usne, 24 sata na dan, bez gubljenja vremena pred ogledalom svakih nekoliko sati, zasigurno je san mnogih žena, a trajni make up upravo je zato sve cešci izbor uspješnih, zaposlenih i modno osvještenih pripadnica ljepšeg spola.

Permanentni make up je korektivno pigmentiranje kože lica, odnosno podrucja obrva, kapaka, usnica i iscrtavanje madeža, a izvodi se na nacin da se sterilnim mikroiglicama u podrucje epiderme unosi prirodna boja koja ostaje u koži od dvije i pol do cetiri godine. Za tretman se može reci da je bezbolan, no osjecaj je individualan.

Obrve se oblikuju po osobnoj želji i u skladu s bojom ociju, kose i puti. Nakon postupka izgledaju potpuno prirodno. Ovim tretmanom mogu se podebljati postojece obrve, potamniti ih, produžiti ili rekonstruirati cijele obrve, odnosno nadoknaditi prekid na obrvi, koji najcešce nastaje kao posljedica dubljih ozljeda kože na tom podrucju.

Kad je rijec o ocima, odnosno kapcima, pigmenti se uvode na ona mjesta koja su uobicajeno osjencana ili obrubljena olovkom ili tušem kod šminkanja. Vec i malom kolicinom pigmenta unešenom kod korijena trepavica može se trepavice uciniti vizualno gušcim te na taj nacin izbjeci svakodnevno nanošenje maskare, što se pokazalo osobitom prednosti kod žena koje zbog iritacija ociju u nekim slucajevima uopce ne mogu koristiti maskaru.

Trajna šminka omogucuje i bezbolno povecanje usana, ispravljanje asimetrija te postizanje punoce usana. Usnice se iscrtavaju na dva nacina - ili se iscrtava rub usana ili se pigmentiraju cijela usta. Odabirom pigmenata može se postici potpuno prirodni izgled usana ili se usnice mogu pigmentirati na nacin da stalno budu naglašene, odnosno da izgledaju stalno našminkane.


Podijeli: Facebook Twiter