Bespravni odašiljac u Vinkuranu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zanimljivo je bilo na posljednjem aktualnom satu Opcinskog vijeca Medulina. Nezavisni Vladimir Periša pitao je što je s cestom Paredine, naglasivši da je ona vrlo bitna a da mještani na tom predjelu nemaju vode. Nacelnik Goran Buic odgovorio je da se rješavaju imovinskopravni odnosi te da ce cesta biti prioritet u Premanturi radi razvoja vodovodne mreže i prometne povezanosti.

Edvina Štifanica (IDS) zanimalo je što je s uredenjem školskog dvorišta u Vinkuranu, odnosno kada ce se obaviti primopredaja te je li ostalo novca za postavljanje rasvjete, što je interesiralo i Divnu Radolovic Rosanda (NL Gorana Buica). Klaudio Privrat (NL Gorana Buica) kazao je da je sastavljen zapisnik o primopredaji, a Buic da ce provjeriti koliko je ostalo novca.

Najviše zanimanja, ali i negodovanja izazvalo je Štifanicevo pitanje što je novoga s bespravno postavljenim odašiljacem telekomunikacijske tvrtke Tele2 u Vinkuranu. Nacelnik je odgovorio da su razgovarali s operaterom kojem su predložili da ga radi sigurnosti montira na vec postojecu antenu drugog operatera. Naime, odašiljac Tele2 radi pomocu agregata jer nema drugog prikljucka na elektricnu energiju, a buduci da se on nalazi u šumi, postoji i velika opasnost od požara, naglasio je Buic.


Podijeli: Facebook Twiter