Besplatno skidanje albuma Reanimacije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obožavatelje stare punk škole razveselit ce vijest da ce Reanimacija svoj novi album nazvan "Savršene mozgovne egzibicije (SME)" ustupiti na besplatni download na internetskoj adresi www.archive.org/details/Reanimacija-Streets.Of.Pula.

Prva postava benda svoj je prvi demo snimila u ljeto 2003., a u srpnju 2005. u novom postavu s dvije gitare u studiju Ja sAm gLup drugi diy (do it yourself) snimaju album nazvan "Streets of Pula". Reanimacija se u ovih šest godina etablirala kao jedan od posljednjih bastiona pulskog punk rock zvuka te ih lokalni kriticari stavljaju rame uz rame s grupama Fakofbolan, Antitodor i KUD Idijoti. Cesto su nastupali i ovog ljeta, a skladbe poput "Nikad dovoljno jak", "Crv" i naravno "Streets of Pula" udaraju na sva prava mjesta.

Album "SME", doduše, pati od uobicajenih "uradi sam" boljki, što se ocituje u niskoj razini produkcije, ali njihovu je energiju i karizmu s bine ionako teško snimiti na CD. Svejedno, "SME" može poslužiti kao dobar podsjetnik ili zagrijavanje za njihov nastup uživo.


Podijeli: Facebook Twiter