Besplatni novogodišnji prijevoz

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Javni gradski prijevoz u Puli bit ce besplatan 31. prosinca na svim linijama od 20 sati. Odlucili su to u Pulaprometu u suradnji s Gradom Pula, a u povodu doceka Nove godine.

Uvedeni su i posebni polasci na sljedecim linijama; autobus na liniji 1 (Giardini -Arsenalska - Stoja okretište) s Giardina krece u 1 i 1.30 sati iza ponoci. U isto vrijeme s Giardina krecu i autobusi na linijama 2 i 3 (  Giardini – Arsenalska – Tomasinijeva – Veruda – M. Paradiso – Vidikovac – MUP – Zagrebacka – Giardini).

Na liniji 4 i 5 ( Fina – Riva – Creska ulica – Štinjan – Creska ulica – Riva – Knjižnica – Fina) autobusi polaze sa stajališta kod Fine u 22 sati i 1 sat iza ponoci.

Uvedene su i izvanredni autobusi na linijama 6 i 8 (Giardini 1 – Zagrebacka – Trg Republike – Mutilska – Sv. Felicite – Valdebecki put – Medulinska ulica – Šikici – Busoler – Santoriova – Zagrebacka – FINA) s polaskom s Giardina u 22 sata, dok je povratak autobusa na liniji Giardini 1 – Zagrebacka – Santoriova ulica – Busoler – Škatari – Šikici – Medulinska cesta – Valdebecki put – Sv. Felicite - Medulinska cesta – MUP – Garaža zakazan za 1 sat.

Sve informacije o voznom redu za 31. prosinca možete vidjeti i na stanicama Pulaprometa www.pulapromet.com.


Podijeli: Facebook Twiter