Besplatni koncert Manntre u Uljaniku

Manntra
Manntra

Umaška grupa Manntra predstavit će večeras u 22 sata na besplatnom koncertu u pulskom klubu Uljanik album "Venera".

Bend je to koji nastao 2011. kada su se okupili pjevač i gitarist Marko M. Sekul, basist Zoltan L. i bubnjar Andrea K. Članovi benda su kroz eksperimentiranje i razmjenu ideja pronašli svoj zvuk u spoju žestokog rocka i moderne elektronike začinivši sve to sa elementima folk i etno glazbe stvorivši spoj koji su nazvali Balkanski Rock. Prvi album "Horizont" objavili su 2012. u suradnji sa Draženom Zeljkovićem snimili su spotove "Kiša" i "Horizont", s kojima su se predstavili javnosti i bili odlično prihvaćeni, a kasnije su snimili spot i za pjesmu "Nebitna".

"Horizont" je izdan u suradnji Kontra Promocije i Spona Musica, i našao je mjesto na policama glazbenih trgovina, gdje je rasprodan, unatoč tome što je bend omogućio i potpuno besplatan download sa službenih stranica Manntre.U međuvremenu bendu se gitarama i pratećim vokalom pridružio Marko P.

S drugog albuma "Venera" objavljenog 26. veljače ove godine izdvojili su singlove i spotove "Mornar", "Vila" i "Put".

Uz stvari s novoga albuma, Manntra će večeras odsvirati i sve hitove s debi albuma, a nakon koncerta slijedi after party uz pregršt legendarnih numera iz svijeta rock/metal/alter glazbe. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter