Besplatni "handy" za goste hotela Park Plaza

U poduzetničkoj zoni Buići-Žbandaj radi više od 400 ljudi
U poduzetničkoj zoni Buići-Žbandaj radi više od 400 ljudi

Arena Hospitality Group za goste u svojim pulskim hotelima Park Plaza Arena i Park Plaza Histria uvela je novu "handy" uslugu, a ovog tjedna uvodi je i u hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu i turističko naselje Park Plaza Verudela u Puli. Radi se o najsuvremenijoj hotelskoj ponudi kojom svaki gost dobiva na korištenje mobilni uređaj s neograničenim međunarodnim i lokalnim pozivima te pristupom internetu tijekom boravka i to bez ikakvih dodatnih troškova. Mobiteli dolaze s handy operacijskim sustavom koji je prilagođena verzija Android sustava, a može biti i personaliziran od strane hotela.

Mobilne platforme za hotelijere

Kada gosti prilikom dolaska obave prijavu na recepciji, u sobama ili apartmanima ih čeka i bit će im na raspolaganju tijekom boravka mobilni telefon na posebnoj stanici za punjenje koji pruža mogućnosti neograničenih lokalnih i međunarodnih poziva, besplatan pristup internetu i destinacijski vodič, pozive prema recepciji na brzom biranju i informacije o hitnim službama. Na ovaj način gosti dobivaju i besplatne destinacijske preporuke dok hoteli imaju mogućnost dodatnog kanala komunikacije s gostima putem kojeg mogu i slati posebne ponude i informacije o promocijama bez obzira gdje se gosti nalazili. Dakle, usluga gostima je aktivna tijekom cijelog boravka, bez obzira nalaze li se u sobi, hotelu, šetnji ili na izletu.

Arena Hospitality Group ovu je uslugu realizirala zajedno s kompanijom Tink Labs Limited iz Hong Konga i njihovim predstavništvom iz Londona kao prvom hotelsko-ugostiteljskom tehnološkom kompanijom na svijetu koja nudi ovakvu platformu za hotele. Nakon implementacije nove usluge u Puli i Medulinu, do kraja ove godine uvest će se i u ostalih osam hotela grupacije u Njemačkoj, u Berlinu, Nürnbergu, Kölnu i Dresdenu, te u Budimpešti u Mađarskoj.

- Sa svoja četiri smještajna objekta postajemo prva hotelska kompanija u Hrvatskoj s uvedenom uslugom besplatnih međunarodnih poziva i pristupa internetu za svoje goste. U vrijeme intenzivnog i neprekidnog razvoja mobilne i digitalne tehnologije njihova primjena u hotelskoj industriji značajan je iskorak u postizanju konkurentnosti na tržištu i sigurno će biti prepoznato i među gostima naših hotela i turističkih naselja, rekao je glavni izvršni direktor Arena Hospitality Grupe Reli Slonim, najavljujući daljnje inovacije.

Digitalni ključ i bezglutenski obroci

Lani je, podsjetimo, hotel Park Plaza Arena, prvi u Hrvatskoj i jedan od rijetkih u Europi, uveo besplatnu uslugu "digitalnog ključa" kojom se pametnim telefonima kroz posebnu mobilnu aplikaciju mogu otvarati elektronske brave u hotelskim sobama i apartmanima, a ove je godine postao nositelj "BOSK gluten free standarda", kao prvi hotel u Istri, ujedno i hotel s jedinim a'la carte restoranom na Jadranu s kompletnom gluten free ponudom. (D. PALIBRK)


Podijeli: Facebook Twiter