Besplatan koncert Zabranjenog pušenja u Raši

Jezero u Valdenagi na pojedinim dijelovima je dublje od osam metara (M. ANGELINI)
Jezero u Valdenagi na pojedinim dijelovima je dublje od osam metara (M. ANGELINI)

Uz besplatan ulaz, Zabranjeno pušenje održat će u subotu, s početkom u 21 sat, koncert na trgu u Raši, u povodu Dana Općine Raša. Koncert neće ovisiti o vremenskim prilikama, budući da će na trgu biti postavljen veliki šator.

"Pušenje" i Raša se dokazano vole. Naime, bend je prije točno dvije godine na raškome trgu snimio spot za pjesmu "Sve u tvoje ime" s albuma "Radovi na cesti", uz sudjelovanje lokalnih statista. Rašu su izabrali zbog njene povijesti te arhitektonske vrijednosti naselja.

Zabranjeno pušenje stiže u 'najmlađi grad u Istri' nakon što je u Zagrebu velikim koncertom obilježilo 20. godišnjicu izlaska albuma "Fildžan viška" koji je davne 1997. godine, kada je Sejo Sexton preuzeo ulogu glavnog pjevača u bendu, donio hitove poput "Možeš imat moje tijelo", "Mile Hašišar" ili "Halid umjesto halida". Ni ovaj put neće izostati "Balada o pišonji i žugi", "Zenica Blues" i "Guzonjin sin".

Organizator koncerta je Općina Raša, a zbog održavanja proslave Dana Općine i koncerta, Trg Republike u Raši bit će zatvoren za promet od 6.30 sati u petak do 15 sati u nedjelju. (Z. A.)

 


Podijeli: Facebook Twiter