Besplatan koncert Stingovog gitarista

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbenik svjetskog glasa i vec 21 godinu stalni clan Stingova benda koji pjevaca prati na turnejama diljem svijeta Dominic Miller nastupit ce sutra sa svojom grupom u umaškom Puckom otvorenom ucilištu u 21 sat, i to besplatno! Bit ce to prava poslastica za ljubitelje kvalitetne glazbe.

Koncert je organiziran u suradnji s Gradom, Turistickom zajednicom i ucilištem u sklopu proslave Dana grada. Organizatori su glazbenika uspjeli dobiti zahvaljujuci suradnji s njegovim agentom za Europu - iskorišten je tako jedan slobodan datum u sklopu njegove europske turneje i prije skorašnjeg pocetka turneje sa Stingom.

Miller zauzima visoko mjesto medu svjetskom gitaristickom elitom. Koautor je nekoliko Stingovih kompozicija, poput "Shape of my heart", dok je kao samostalni muzicar izdao osam uspješnih nosaca zvuka.

Suradivao je s nizom renomiranih glazbenika na njihovih 200 nosaca zvuka, kao što su Phil Collins, Peter Gabriel, Tina Turner, Paul Simon, Level 42, Pretenders, Sheryl Crow, Placido Domingo, Bryan Adams i brojni drugi.

Prije koncerta, u 17 sati, Miller ce održati radionicu za sve mlade gitariste iz umaške osnovne glazbene škole.


Podijeli: Facebook Twiter