Beskucnici pronašli i vratili 60.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Par brazilskih beskucnika koji živi ispod jednog od mostova u Sao Paulu pronašao je 20 tisuca reaisa (oko 60 tisuca kuna) u kanti za smece i, na njihovo veliko iznenadenje, pozvao policajce.

Beskucnici su u jednoj kanti za otpatke pronašli aktovku punu omotnica sa sitnim novcem. Otišli su potom do zaštitarske službe obližnje tvrtke i zatražili od njih da pozovu policiju, ciji je glasnogovornik poslije za televiziju G1 rekao da takav slucaj još nisu zabilježili.

- Oni su ljudi u potrebi i mogli su pobjeci s novcem, ali to nisu ucinili nego su pozvali policiju, kazao je Bruno dos Santos, koji pretpostavlja da bi ovo mogao biti novac iz pljacke jednog restorana u blizini. U omotnicama je ukupno bilo oko 20 tisuca reaisa.

Rejaniel Silva Santos (36), beskucnik koji zaraduje pedesetak kuna na dan prikupljajuci boce i druge otpatke za reciklažu, rekao je da ga je majka naucila da ne krade.

Silva Santos sa svojim družicom u nevolji Sandrom Reinom Domingues, koju je upoznao na cesti, živi pod jednim mostom na istoku Sao Paula.


Podijeli: Facebook Twiter