Bernard Tomic upleten u novi incident

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladi australski tenisač Bernard Tomic upleten je u novi incident nakon što je policija morala intervenirati kako bi smirila tučnjavu koju je izazvao.

Australski mediji su objavili da je policija bila pozvana da razdvoji Tomica i njegovog prijatelja koji su se potukli u jednom baru u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak nakon što je tenisač hrvatskog podrijetla koji je rođen u Njemačkoj slavio svoj rođendan.

Ovo je drugi veći incident u kojem sudjeluje Tomic, australska velika teniska nada. U siječnju ove godine Tomic je optužio lokalnu policiju da ga je maltretirala, a on će ovaj tjedan morati pred da odgovara zbog kršenja prometnih propisa. Policija ga je pokušala zaustaviti jer je vozio prebzo, ali im je pobjegao i sakrio se u svoju kuću.

Tomic, najmlađi tenisač među "50 najboljih na svijetu", doživio je veliki uspon 2011. kada je stigao do četvrtfinala u Wimbledonu. Nakon što se popeo na 27. mjesto na ATP ljestvici u lipnju ove godine, Tomic je pao na 49. poziciju nakon poraza u prvom kolu Roland Garrosa. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter