Berlusconijeva Ruby ipak prostitutka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mlada Marokanka prozvana Ruby kradljivica srca, koja je bila pozivana na zabave bivšeg šefa talijanske vlade Silvija Berlusconija, ipak je bila prostitutka, izjavio je u petak tužitelj.

Policijski istražitelj Marco Ciacci govorio je o redovitom prostituiranju Karime El Mahroug ili Ruby kao i Brazilke Iris Berardi koja je takoder sudjelovala na vecerama u premijerovim rezidencijama, te druge Brazilke Michelle Conceicao. Ruby je uvijek negirala da je prostitutka i sustavno je opisivala veceri kod bivšeg predsjednika vlade kao "obicne vecere".

Berlusconi je takoder nijekao bilo kakav intiman odnos s mladom ženom. Po rijecima tužiteljstva u Milanu koje kazneno goni Berlusconija zbog odnosa s maloljetnicom i zloporabe položaja, te veceri organizirane u Arcoreu blizu Milana pretvarale su se najcešce u orgije.

Uz desetak placenih susreta s Ruby, izmedu veljace i svibnja 2010. kad je još bila maloljetna, Berlusconiju se od pocetka travnja sudi jer je vršio pritisak na milansku policiju da pusti djevojku nakon privodenja krajem svibnja 2010. zbog krade. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter