Berlusconijeva djevojka želi se udati za njega

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Francesca Pascale, 28-godišnja djevojka Silvija Berlusconija, želi se vjenčati za bivšega talijanskog premijera te je u intervjuu za jedan časopis rekla da joj je bio privlačan još dok je bila tinejdžerica.

Berlusconi, koji će u nedjelju napuniti 77, upravo se rastaje od svoje druge supruge Veronice Lario s kojom se vjenčao 1990., a zajedno imaju troje djece.

"Bila sam maloljetna kada sam shvatila da mi se jako sviđa", rekla je Pascale, a dio njezina intervjua koji će biti objavljen u sutrašnjem izdanju Vanity Faira, objavljen je u utorak na internetskim stranicama časopisa. Fotografija para krasit će naslovnicu zadnjeg broja Vanity Faira.

"Pozvala sam ga van, udvarala mu se, postigla da se u mene zaljubi i na kraju postala njegova djevojka. Zapravo sam sve napravila sama i sad samo preostaje da mi odgovori 'da'", kazala je.

Pascale, koja je odrasla u Napulju za časopis je otkrila da je Berlusconija upoznala kad je imala 21. Bila je suosnivačica kluba koji je djelovao pod nazivom "Silvio, nedostaješ nam", nakon što je izgubio premijersko mjesto 2006. "Odmah sam ga upitala mogu li mu dati broj svog telefona te zatražila njegov, na što mi je odgovorio: Beskrupulozna si!"

I bio je to je to početak jednog lijepog prijateljstva, a možda i nečeg ozbiljnijeg. (Hina/Reuters)

 


Podijeli: Facebook Twiter