Berlusconi troši milijune na suce?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Razgovarajuci s novinarima, talijanski premijer je izjavio da je potrošio milijune eura na suce, nakon cega se ispravio i rekao da se radi o odvjetnicima. Iako ce mu se uskoro suditi zbog nekoliko slucajeva mita i korupcije, talijanski premijer smatra da je on 'najbolji premijer kojeg se može naci'.

Silvio Berlusconi i dalje 'zabavlja' svjetsku javnost, iako onoj talijanskoj vjerojatno nije sasvim svejedno slušati što njihov premijer govori. Nakon što mu je ukinut imunitet, te bi se protiv njega moglo podignuti nekoliko optužnica, Berlusconi se požalio da je on najprogonjenija osoba 'u cijeloj povijesti svijeta'.

Njemu, naravno, nije jasno zašto je to tako, jer je on, kaže, 'najbolji premijer kojeg se danas može naci'. Poznat po svojim neopreznim i katkad besmislenim izjavama, Berlusconi je ovaj put napravio gaf sasvim slucajno. Razgovarajuci s novinarima, naime, izjavio je da je potrošio milijune eura na 'suce', nakon cega se ispravio i rekao da se radi o 'odvjetnicima'.

Berlusconiju je prije nekoliko dana ukinut imunitet, pa ce protiv njega biti podignuto nekoliko optužnica zbog korupcije i mita. On je komentirao kako je sve to 'laž i farsa', te izjavio da ce se obraniti na sudu, pa ce oni koji ga optužuju ispasti smiješni.

- Ne vidim da je to ikakav problem za zemlju, za vladu ili za mene, osim što cu morati izostajati s posla - komentirao je Berlusconi sudenje koje ga ocekuje.


Podijeli: Facebook Twiter